tatoeages verwijderen

Tatoeages verdwijnen sneller met PicoWay

Eindelijk is het dan zover! Een complete tatoeageverwijdering, met PicoWay, de meeste tatoeages verdwijnen binnen vijf tot circa tien behandelingen over een tijdsbestek van een á twee jaar. Dit in tegenstelling tot nanoseconde en picoseconde lasers van andere merken: tien á vijftien behandelingen in drie tot vier jaar.

Om tatoeages bestaande uit één of meerdere kleuren snel, volledig en veilig te verwijderen, is het van belang dat lasers beschikken over meerdere lichtkleuren. Hiermee Dit geeft de mogelijkheid om de laser nauwkeurig af te stemmen op de te behandelen inktkleuren en huidtypen.

PicoWay beschikt als geen andere laser over verschillende golflengtes (laserlichten), spotgrootte, energiedichtheid en een zeer korte pulssnelheid. De verschillende golflengtes kunnen een breed spectrum aan tatoeagekleuren behandelen. De kleuren zwart, bruin, paars, groen en blauw worden in de regel behandeld met het 1064nm laserlicht. Rood, roze, geel en oranje met het 532nm laserlicht. Daarnaast is de PicoWay laser in staat de aangebrachte inktdeeltjes in de huid te verbrijzelen tot de kleinste afmeting ooit, waardoor ze sneller op een natuurlijke wijze door het lichaam kan worden opgeruimd. Door thermische energie om te zetten in mechanische energie, kan de inkt in de tattoo vele malen fijner verbrijzeld worden. De nanoseconde (YAG Q-switched) en andere picoseconde (PicoSure) lasers verbrijzelen de inktdeeltjes enkel door afgifte van thermische (warmte) energie. Te veel thermische energie in de huid kan leiden tot verbranding en pigmentverstoring. De PicoWay laserbehandeling is veel minder pijnlijk dan de laserbehandelingen van nanoseconde en andere picoseconde lasers, wat zorgt voor minder ongemak tijdens de behandeling. De tatoeages kunnen door de revolutionaire PicoWay technologie het veiligst en het snelst worden verwijderd met een minimale warmte en minimale kans op pigmentverschuivingen.