sneller en veiliger een tattoo weglaseren

Sneller en veiliger een tattoo weglaseren met PicoWay

Het laten zetten van een tatoeage mag zich in een toenemende populariteit verheugen. Het is een vorm van lichamelijke expressie, waarbij een persoonlijke boodschap wordt geuit. Er kunnen echter vele redenen zijn om een tattoo te verwijderen. Denk aan een verbroken relatie, een jeugdige opwelling waarvan u nu spijt heeft of de keuze voor een andere levensstijl, waarin een tatoeage niet meer past. Met PicoWay is een tattoo weglaseren of vervagen geen probleem.

Innovatieve lasertechniek met een zeer korte pulsduur

PicoWay wordt beschouwd als de krachtigste, snelste en veiligste laser die er bestaat. Het is een revolutionaire lasertechniek met het hoogste piekvermogen, een ultrakorte pulsduur en dubbele golflengte. Pico staat voor picoseconde. Waar PicoWay een pulsduur van een biljoenste van een seconde heeft bij een tatoeage verwijderen, is dit bij een nanoseconde laser een miljardste van een seconde. De lichtpuls bij PicoWay is daarmee ongeveer 100 maal korter dan bij een reguliere lasermethode. Dit betekent dat er minder warmte in de huid en inkt wordt gebracht, waarmee het risico op verbranding wordt geminimaliseerd.

De PicoWay-techniek is ook geschikt voor meerkleurige tatoeages

De PicoWay-laserbehandeling voor een tattoo verwijderen is goedgekeurd door de gezaghebbende Amerikaanse Food and Drugs Administration (FDA) voor alle kleuren inkt. PicoWay heeft meer kleuren in de laserlichtbundel dan andere picoseconde lasers. Bovendien zijn de uiteengevallen inktdeeltjes een stuk kleiner, zodat ze gemakkelijker door het lichaam worden afgevoerd en de tatoeage zonder huidbeschadiging of achterblijven van een litteken sneller verdwijnt of vervaagt. Een tatoeage verwijderen met PicoWay-laser is een veilige behandelmethode met een herkenbaar effect. De lasertechniek is geschikt voor het verwijderen of vervagen van alle kleuren tattoos.