tattoo weglaseren

Spijt van een tatoeage? Met PicoWay uw tattoo weglaseren

Tattoos zijn hot. De afgelopen 5 jaar is het aantal tattoo shops in Nederland met 50% toegenomen, blijkt uit cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het is een trend om een tatoeage te laten zetten, maar steeds meer mensen krijgen spijt van hun beslissing. Bijna 80% van de mannen en vrouwen komt tot inkeer en wil er het liefst vanaf. Een groot deel daarvan besluit om, soms na enkele jaren van overdenking, de tattoo te verwijderen. Om reden dat deze niet meer bij de persoon past, dat het een jeugdzonde was of dat de tatoeage zijn glans en uitstraling heeft verloren. PicoWay biedt een passende oplossing. Met een krachtige en intense lichtpuls worden de pigmentbolletjes kapot gemaakt en via de bloedbaan verwijderd.

PicoWay zorgt voor een snellere tattoo verwijdering

PicoWay wordt algemeen erkend als de veiligste en beste lasermethode voor een tattoo weghalen of vervagen. PicoWay heeft als enige van de laserapparaten een dubbele golflengte om alle kleuren te verwijderen. Een ander voordeel van een tattoo laseren met de PicoWay-techniek is dat 70% van de vergruizing van de inktdeeltjes tot stand komt door mechanische energie in plaats van thermische energie. In tegenstelling tot de nanoseconde lasers is er bij PicoWay slechts een minieme kans op huidverbranding. PicoWay zorgt voor een snellere verwijdering van de pigmentstukjes, aangezien de kleinere uiteengevallen inktdeeltjes eenvoudiger door het lichaam worden afgevoerd. Het maakt een PicoWay-behandeling tot de meest comfortabele lasermethode voor een tattoo verwijderen of vervagen.

Tevreden klantengroep over tatoeage verwijderen met PicoWay

PicoWay vindt plaats met een pulsduur van een biljoenste van een seconde, ofwel een lichtpuls die 100 maal korter is dan een nanoseconde tattoolaser. Het hoge piekvermogen, zeer korte pulsduur en dubbele golflengte zorgen ervoor dat PicoWay zich onderscheidt van de andere pico- en nanoseconde lasers. Het tattoo laseren volgens de PicoWay-techniek is geschikt voor alle huidtypen. De goede onderzoeksresultaten tonen zich in een tevreden klantengroep die met minder behandelsessies en minder bijwerkingen hun tatoeage hebben laten weghalen of vervagen. Daarnaast is PicoWay goedgekeurd door de toonaangevende Amerikaanse overheidsorganisatie Food and Drugs Administration.