PicoWay

PicoWay

Afscheid van uw tatoeage

EEN TATTOO VERWIJDEREN VANWEGE SPIJT OF VERANDERDE LEEFTSIJL

PicoWay is een effectieve behandelmethode

Tattoos zijn tegenwoordig zeer populair. Mensen vinden ze mooi en stoer, willen er een speciaal gevoel of diepere betekenis mee uitdrukken of hun persoonlijke identiteit mee onderstrepen. De gedachte dat een tatoeage voor het leven wordt gezet, kan echter door de tijd worden ingehaald. Misschien hebt u nu spijt van uw opwelling om op jonge leeftijd een tattoo te laten plaatsen of vindt u deze niet meer mooi of passend bij uw levenstijl. Een tattoo verwijderen is ook gewenst bij een verbroken relatie, als de naam van uw ex op uw lichaam prijkt. Klinieken kunnen u van dienst zijn met een tatoeage verwijderen volgens de nieuwste PicoWay techniek. Zij kunnen de tattoo weghalen en u weer een schone huid bezorgen.

PicoWay is een beproefde techniek met doeltreffend resultaat. Specialisten dienen ruime ervaring te hebben in tattoo verwijderen, waarbij met een laserapparaat de huid wordt behandeld met ultrakorte pulsen. Door de snelle drukgolven wordt de inkt van de tattoo in kleine deeltjes gebroken en uiteindelijk afgebroken door uw lichaam. De PicoWay behandeling is minder gevoelig dan een Q-switched laser behandeling, dat een lagere pulsfrequentie heeft en een licht branderig gevoel geeft. PicoWay vraagt minder behandelingen en geeft een sneller herstel te zien zonder huidbeschadiging of achterblijvende littekens of pigmentvlekken.

Een tatoeage verwijderen is specialistenwerk en kost tijd

Een tatoo weghalen is geen alledaags werk. Dat vraagt om vakkennis door specialisten die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd zijn in het Kwaliteitsregister Paramedici. Via het kwaliteitsregister wordt geregistreerd of de behandelaar voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG. Bij PicoWay wordt de ingepakselde inkt kapotgeschoten, waarna het door uw lichaam verder wordt afgebroken. Dit vraagt normaliter tussen de 5 en 10 behandelingen, aangezien niet alle inkt in één keer kan worden verwerkt. Het lichaam heeft circa 8 weken nodig om de inkt af te voeren. U bent in het gunstige geval dus ruim een jaar bezig voor een tattoo verwijderen, maar dan is deze ook helemaal verdwenen.